Zutphen kampioen!

In de laatste ronde won Zutphen 1 van Amersfoort 3 met 2-6. Het team werd kampioen van KNSB klasse 5B. Komend seizoen promoveren we naar klasse 4, waar we Voorst zullen tegenkomen. 

Zutphen op koers naar kampioenschap

Zutphen heeft een belangrijke stap gezet om winnaar te worden van de klasse 5B van de KNSB. Het won met 5-3 van Pallas 2. 

Zutphen 1 wint van strijdbaar Apeldoorn 4

Ondanks een rating verschil van ruim 100 punten wist Apeldoorn 4 het ons moeilijk te maken. De resultaten aan de bovenste borden gaven uiteindelijk de doorslag.

KNSB-competitie ronde 3: Zutphen 1 – ASV 5

De derde ronde van de KNSB-competitie was al spannend voordat-ie begonnen was: op vrijdag ging in KNSB-kringen het gerucht dat de regering vanaf zaterdag 5 uur een gedeeltelijke lockdown zou afkondigen en dat zou betekenen dat de ronde niet gespeeld kon worden want die zou om 5 uur nog in volle gang zijn. Dus gingen er mails de deur uit dat als het gerucht waar zou zijn de ronde gecanceld zou worden en dat als het niet waar zou zijn niet-gespeelde wedstrijden later ingehaald zouden kunnen worden.

Zutphen wint van ZSG 2

Op de eerste dag van de nieuwe coronamaatregelen konden we het clubgebouw van ZSG “De Terp” binnentreden, na het groene licht van de CoronaCheck-app.

Zutphen 1 wint onder voorbehoud van Max Euwe 4

Op deze zonnige dag kregen we bezoek van Max Euwe 4 uit Enschede. Op hetzelfde moment was voor het gebouw een kinderfeest aan de gang met springkussen en beschilderde kinderen.

We hebben 42 gasten en geen leden online