Verre tocht naar Almere bezaaid met obstakels

De verre tocht naar Almere was bezaaid met obstakels. De afrit bij Apeldoorn was gesperd. Dus dan maar via Twello en na lang gezoek de oprit naar de A1 gevonden. Na de file bij Stroe, kwamen we eindelijk aan bij het Sportgebouw Annapark en na een rondje rond het gebouw werd tenslotte de ingang gevonden! Nadat de verlate Mark was binnen geloosd, kon de wedstrijd beginnen.

Zutphen lijdt geflatteerde nederlaag tegen Amersfoort 2

Het zat niet mee in de 5e ronde van KNSB-competitie. Nadat de eerste zetten op de borden verschenen ging het al snel mis. 

Zutphen 1 wint met 6 man!

Vandaag staat de uitwedstrijd tegen UCS (Utrechtse Christelijke Schaakvereniging) De Rode Loper in Utrecht op het programma, een middag waar ik naar heb uitgekeken, want het was mijn eerste schaakclub ruim 40 jaar geleden! Eerst was er een gezellige brunch met dochter Isold in een verbouwde kerk (past goed bij  de UCS-toevoeging) aan de Catharijnekade genaamd Bunk . 

Zutphen moedig ten onder

Op onze 3e KNSB wedstrijd ontvingen wij Moira Domtoren. Het is een van de kanshebbers op het kampioenschap. Met ruim 300 elo-punten meer waren wij de underdog. Bij binnenkomst was er gezellige drukte. In de barzaal werd een goed bezocht repaircafé gehouden. 

Gehavend Zutphen verliest van Keres

Met 2 spelers minder vertrokken wij naar het verre Utrecht, waar maar liefst 5 teams de KNSB competitie speelden. Een teleur gestelde teamleider moet constateren dat er weinig belangstelling is voor de zaterdagcompetitie. 

Een leuke schaakmiddag in Elburg

Voor de eerste  ronde van ons vers naar de 4e Klasse gepromoveerde KNSB-team moesten we afreizen naar Elburg waar we aantraden tegen Caïssa. De oude garde had het weer eens flink laten afweten, zodat Klaas (zelf ziek) weer eens een flinke belronde moest doen om invallers te vragen. Geen fraaie beurt… 

We hebben 47 gasten en geen leden online