Zutphen 1 (SOS 8) sprokkelt  punt in Wageningen

Op deze donderdagavond komt de regen met bakken uit de lucht rondom de behoorlijk in de wijk verscholen locatie van Schaakvereniging Wageningen. Toch is iedereen er op tijd en zo kunnen we achter de in een interessante formatie opgestelde borden plaatsnemen.

Zutphen SOS 1 wint eindelijk ondanks gesmijt met pionnen

De tegenstand in deze hoofdklasse van de SOS-competitie is aanzienlijk en met 0 uit 3 staan we vandaag voor de taak om eens wat wedstrijdpunten binnen te halen. SMB 1 is de tegenstander en de mannen uit Nijmegen staan ook verre van veilig. 

Vriendelijk eerste SOS-team geeft mooie kerstgeschenken aan Velp

Velp is altijd een leuke tegenstander, bij binnenkomst word je blijmoedig welkom geheten door de legendarische Eric de Winter en hun eerste team heeft markante spelers die garant staan voor zowel een prima niveau als voer voor de oplettende correspondent...

Zutphen 1 achttal in SOS leidt flinke nederlaag, maar was niet kansarm

Op een rustige nevelachtige maandag schuiven we aan voor de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. De eerste is nipt verloren en vandaag hebben we een behoorlijke opstelling.

Zutphen verliest in Elst

We reisden met maar liefst 3 invallers af naar Elst. Verheugend was het invallen van Mark, die na lange tijd weer meespeelde.

We hebben 180 gasten en geen leden online