Tweede team in de lift ?!

Twee korte verslagen dit keer van de uitslagen van het tweede team. Op 10 januari 2023 speelden we in Ermelo tegen VSG 2.

We hadden gehoopt onze eerdere uitslag van ½ - 5½ tegen Hoevelaken te verbeteren, echter, wij blijken zeer stabiel te zijn en wederom met ½ - 5½ te verliezen. Nu moet gezegd dat de gemiddelde rating van VSG zo’n 200 punten hoger was dan de onze, dus professor Elo had weer eens gelijk.

Zutphen 2 druipt af met een half punt tegen Hoevelaken

Op 12 december 2022 speelde het tweede team thuis de externe wedstrijd tegen Hoevelaken 1. 

Tweede team nog niet op dreef …

Op maandag 7 november 2022 speelde het tweede team thuis tegen BDSV 2 (Barneveldse Dam- en Schaakvereniging). Op de valreep kon Rob Teunisse  invallen. Hij kwam binnen, hoorde dat hij mee kon/moest doen, “Hier is bord 6, ga maar spelen” en won binnen de kortste keren. Met een rating van 0 (nog niet toegekend dus) was hij echter geen partij voor Stan Ridder met een rating van 1195.

Te vroeg komen brengt geen geluk!

Dinsdag 11 oktober vertrokken we met twee auto’s richting Hattem, de eerste uitwedstrijd van het tweede team tegen Denk en Zet 1. We waren met een compleet team, met dank aan de invallers Patrick en Lútsen, want Jacques en Nathan waren helaas verhinderd.

We hebben 272 gasten en geen leden online