Het Zutphens IJSCO Toernooi

Op zaterdag 16 november organiseert Schaakgenootschap Zutphen  voor de achtste keer het Zutphens IJSCO-toernooi, een jeugdtoernooi voor schakers van alle sterktes en leeftijden t/m 17 jaar. Kom allemaal mee schaken! (affiche) (deelnemers)

Datum: zaterdag 16 november 2019
Tijd:  zaal open om 12:00 uur, aanmelden vóór 12:30 uur einde ca. 17:45 uur. 
Locatie: Wijkcentrum Waterkracht, Ruys de Beerenbrouckstraat 106, 7204 MN Zutphen. 
Telefoon tijdens het toernooi: 06-83617367 (alleen voor dringende zaken).

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin je naam, voornaam, leeftijd, club en speelsterkte (jeugdrating of stap waar je in zit). De inschrijving sluit op vrijdag 15 november 21:00 uur of wanneer we vol zitten. Het inschrijfgeld is 5 Euro, inclusief ijsje in de pauze. Betaling bij aanmelden op de dag zelf. Het aantal plaatsen is beperkt, 88 deelnemers, dus wees er snel bij! Na inschrijving ontvang je een bevestiging en verschijnt je naam in de deelnemerslijst.

Er wordt gespeeld in groepen van maximaal 8 spelers en er zijn 7 ronden. 
Het speeltempo p.p.p.p. is 10 minuten + 5 seconden per zet. 
De 1e ronde begint om 13:00 uur en de 7e ronde eindigt ongeveer om 17:00 uur. 
De prijsuitreiking is vanaf ongeveer 17:10 uur.
De eerste drie plaatsen van elke groep winnen een beker! Ook is er een prijsvraag met leuke prijzen.

* Bij inschrijving stemt de deelnemer ermee in dat er foto’s en namen op de website van S.G.Zutphen worden gepubliceerd.

Eetlokaal Waterkracht zorgt voor ons eten en drinken.Er is van allerlei lekkers verkrijgbaar, dus laat je verrassen! Zelf etenswaren of snoepgoed meenemen is dus niet nodig. Wil je toch zelf meegebrachte spullen nuttigen: dan graag buiten... Flesjes water meenemen is trouwens helemaal overbodig, want het water is bij Eetlokaal Waterkracht gewoon gratis. (zoals het hoort!)

We hebben 37 gasten en geen leden online