Open NK Dieren gestart met clubleden en ex-Zutphenaren!

Een aardig aantal bekenden neemt deel in Dieren, nog meer dan ik had voorzien in een eerder artikel. Het toernooi is heden (dinsdag 23 juli) net op gang en we zien de volgende prominenten: In de vierkampen die nog moeten beginnen is Harry de Rover van de partij. En bij de Zeskamp (kleiner Zwitsers toernooi) treedt in de hoofdgroep Chris Rindertsma op. Met 0 uit 2 heeft hij een mooie basis gelegd voor 4 punten aan het eind…!

In de B-groep van het Open NK zien we gelukkig Frank Posthuma achter de borden. Met 1 uit 1 is hij gedeeld koploper. Jos Landsheer speelt ook in deze groep en is met een verdienstelijke remise begonnen.  In de A-groep hoort ex-lid Jeroen Bosch van Rosenthal tot de koplopers. En in het hoofdtoernooi is voormalig talent en FIDE-meester Etienne Goudriaan ook met een 1 gestart. Ga gerust eens kijken in de speelzaal in sporthal Theothorne in Dieren!

Nieuws uit Gent: Daar is Klaas Hagendijk vanavond toe aan de voorlaatste ronde 8. Ook hier speelt hij kennelijk prima, want met 4 ½ uit 7 zit hij vanavond met wit aan bord 26 (Er zijn daar 126 borden…) tegen een 2250 speler. Straks behaalt hij nog een meesterresultaat!

Eric Kloppers

 

You have no rights to post comments

We hebben 120 gasten en geen leden online