Bekerwinnaars GP Zutphen

Nog even de Zutphense bekerwinnaars van de Grand Prix van afgelopen week op de foto: in het midden Ruud Geelen (winnaar Groep D), links Dylan Vening (nr. 2 in Groep A) en Magalie Meijerink (nr. 3 in Groep G). Goed gedaan! Met een beetje meer geluk van Nathan, Bas, Lloyd en Maurits in de laatste ronde hadden we nog meer bekers in Zutphen kunnen houden. En voor Kjeld die na een goed begin ziek uitviel halverwege het toernooi, had er misschien ook nog wel een beker ingezeten...

Karsten Dam wint Zutphense Grand-Prix

Onze club had dit seizoen de eer het Grand Prix-seizoen af te trappen.
In een overvolle Uitwijk streden afgelopen zaterdag 67 jeugdschakers uit de hele regio om de felbegeerde bekers. Dit deelnemersaantal was een forse verbetering t.o.v. het vorige seizoen: toen deden er 46 spelers mee (waarmee we in dat eerste post-corona-jaar toch ook al heel gelukkig waren).
Ons topjaar 2018, toen we 80 deelnemers hadden, verbeterden we niet, maar we komen in de buurt! Overigens: qua participatie van onze eigen spelers overtroffen we al wel dat topjaar: nu 16, destijds 12. En gezien de nog steeds onstuimige groei van onze jeugdafdeling mogen we verwachten dat het er volgend jaar nog meer zullen zijn.

We hebben 311 gasten en geen leden online